Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου, στις 22/7/2024

Το ΔΣ της ΔΕΥΑΠ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεών της στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικιάς, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».

Θέμα 2ο: Έγκριση του πρακτικού Ι του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β συστήματος στο Μαράθι Παροικίας».

Θέμα 3ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων».

Θέμα 4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια χημικών προϊόντων».

Θέμα 5ο: Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής κατασκευής των έργων: «Κατασκευή αποχέτευσης Περιφερειακού Παροικίας», «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αφαλάτωσης Παροικίας» και «Αποκαταστάσεις τμημάτων ασφαλτοτάπητα οδοστρωμάτων».

Θέμα 6ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής κατασκευής του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου διανομής ύδρευσης Έλητα».

Θέμα 7ο: Έγκριση 2ου ΑΠΕ για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου αμιάντου Αγκαιριάς».

Θέμα 8ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για την εκτέλεση του έργου: «Διάνοιξη νέων υδρογεωτρήσεων στη νήσο Πάρο» από τις πιστώσεις του έργου: «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Θέμα 9ο: Αίτημα της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης του έργου: «Επέκταση δυναμικότητας και εκσυγχρονισμός της ΕΕΛ Μάρπησσας Πάρου» για παράταση της χρονικής διάρκειας εκτέλεσης των εργασιών.

Θέμα 10ο: Αίτημα μη-κερδοσκοπικού πολιτιστικού φορέα για συνδρομή της ΔΕΥΑΠ σε διοργάνωση εκδήλωσης.

Θέμα 11ο: Έγκριση διαδικασίας εκποίησης μη χρησιμοποιούμενου κινητού υλικού και οχημάτων.

Θέμα 12ο: Αιτήσεις και θέματα καταναλωτών.