Π. Πολάκης: Το ίδιο θα έλεγα | Το «ζουμί» της υπόθεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης, αφού έδωσε ραντεβού στο συνέδριο του κόμματος, με παρέμβασή του σε ραδιόφωνο της Κρήτης, προχώρησε και σε on camera δηλώσεις από το περιστύλιο της Βουλής, δεν πήρε τίποτα πίσω από όσα έχει πει, άφησε σαφείς αιχμές κατά Κασσελάκη, ενώ επιτέθηκε στην Αθηνά Λινού και τον Κώστα Τασούλα.

«Δεν φτάνουν οι αγάπες» ήταν το σχόλιό του, με τον Παύλο Πολάκη να υπογραμμίζει «Όταν έχεις την αποκάλυψη ενός σκανδάλου το οποίο είναι ότι αντί για 300.000 ευρώ στο κέντρο Υγείας Φιλιατρών δίνουμε 1,75 εκατομμύρια για να κάνουμε θερμομόνωση και να αλλάξουμε παράθυρα.

Έχεις απέναντί σου μια μετακλητή να κάνει διαρκώς μορφασμούς, ενώ θα έπρεπε να κάθεται φρόνιμα γιατί εγώ είμαι βουλευτής και υπουργός και εκείνη μετακλητή. Καμία βρισιά δεν είπα, κατάγομαι από έναν τόπο που σέβονται τις γυναίκες. Θα έκανα ξανά ακριβώς το ίδιο. Όταν κάνει γκριμάτσες τι θα της πω; Θα της δώσω γαρύφαλλο;» είπε για το επεισόδιο.

Υποκριτικό και ψεύτικο το κλάμα

Λάβρος, εμφανίστηκε ο βουλευτής και κατά της συναδέλφου του, Αθηνάς Λινού, χαρακτηρίζοντας υποκριτικό και ψεύτικο το κλάμα. «Κλάμα κατά παραγγελία μετά από δύο ομιλητές και αφού έχω φύγει εγώ από την αίθουσα. Αυτό είναι στήσιμο, μια επίδειξη ευαισθησίας» είπε χαρακτηριστικά.

Το… ζουμί

«Το ζουμί είναι ότι ο λαός αποφασίζει εάν κάποιος είναι βουλευτής ή δεν είναι. Τα μέλη αποφασίζουν εάν διαγράφεται ή όχι. Έχω τεθεί βαρύτατα αδίκως εκτός ΚΟ.

Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν ασκήσει την πιο σκληρή αντιπολίτευση στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του Μητσοτάκη. Εγώ συνεχίζω, επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για το ήθος ούτε για την ουσία αυτών που αποκαλύπτω ή προτείνω. Γιατί η Ν.Δ. ενοχλείται, έχω αλαφρώσει την ΚΟ της από διάφορους, μου το φυλάνε» δήλωσε έξω από τη Βουλή.

Η απάντηση σε Τασούλα

«Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 δισ. κύριε πρόεδρε της Βουλής. Είναι αυτοί που κάνανε 15 δισ. ευρώ απευθείας αναθέσεις όχι εγώ που αποκάλυψα πολλά» ήταν το σχόλιό του για τον Κώστα Τασούλα.