Συνεδρίαση του ΔΣ του Πάρκου Πάρου

Η δημοτική μονομετοχική ΑΕ του Πολιτιστικού Πάρκου δήμου Πάρου, θα συνεδριάσει την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πάρου, με θέματα συζήτησης τα παρακάτω: 

1. Έγκριση του Ισολογισμού και των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 01/01/2023 έως 31/12/2023 και της Εκθέσεως  του Δ.Σ. 

2. Έγκριση συνολικής διαχείρισης της Εταιρείας και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού  Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2023.

3. Έγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για την κλειόμενη χρήση και προέγκριση  αυτών για την τρέχουσα χρήση.

4. Εκλογή δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών ελεγκτών για την νέα χρήση έτους 2024 και έγκριση αμοιβής τους για την κλειόμενη χρήση.

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης της προβλεπόμενης από τον νόμο απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα να πραγματοποιηθεί η πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση, με τα ίδια ως άνω θέματα συζήτησης, στον ίδιο τόπο  την 30η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω αντιπροσώπου, προσκομίζοντας σχετική εξουσιοδότηση.