Συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής Πάρου

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει στο δημοτικό κατάστημα Πάρου, η δημοτική επιτροπή συζήτηση τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Παροχή πληρεξουσιότητας για κατάθεση προτάσεων και συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου της από 15/5/2024 και με αριθμό κατάθεσης 409/2024 αγωγής του Δήμου Πάρου κατά Τράπεζας Πειραιώς.

Θέμα 2ο Τμηματική υλοποίηση της υπ’ αρ. 33622/8-4-2024 απόφασης της Υπουργού Εσωτερικών - Καθορισμός ειδικοτήτων για πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, βάσει της  44/2024 (ΑΔΑ:65ΘΩΩΞΓ-ΓΙΑ) απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής με δαπάνη έναντι αντιτίμου.

Θέμα 3ο Έγκριση μετακινήσεως αιρετών του Δήμου Πάρου, καθώς και της κάλυψης των δαπανών μετακίνησης, διαμονής και ημερήσιας αποζημίωσης.

Θέμα 4ο Αποδοχή του Δήμου για την συμμετοχή / εκδήλωση ενδιαφέροντος και έγκριση σχεδίου εκτελεστικής σύμβασης μεταξύ ΤΕΕ και αναδόχου στο πλαίσιο της συμφωνίας-πλαίσιο για το έργο «Κατασκευή έξυπνων πρότυπων διαβάσεων σχολείων με στόχο την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διάβασης μαθητών και αύξηση επιπέδου οδικής ασφάλειας των οδών που εφάπτονται με τα σχολεία».