Αντιπολίτευση από τα LIDL από τον κ. Κωβαίο!

Ο απερχόμενος δήμαρχος, Μ. Κωβαίος, και ενώ ακόμα δεν έχει αναλάβει η νέα τοπική Αρχή του τόπου, φαίνεται ότι ξεκίνησε την «υπόγεια» αντιπολίτευση προς τον νεοκλεγέντα δήμαρχο, Κώστα Μπιζά.

Έτσι, χθες, ο κ. Κωβαίος, από τη σελίδα που διατηρεί σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βάλει κατά του νέου δημάρχου για την ανακοίνωση που έκανε για τη ΔΕΥΑΠ και την υπόθεση της πιθανής ιδιωτικοποίησης της.

Σημειώνουμε βέβαια, ότι ο κ. Μπιζάς δεν έκανε ανακοίνωση… (ανέξοδη επικοινωνιακή τακτική δηλαδή), αλλά έστειλε ενυπόγραφη επιστολή (ΔΕΣ ΕΔΩ) σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και στον υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και στους τέσσερις βουλευτές της ΝΔ στον Νομό Κυκλάδων.

Θυμίζουμε στον κ. Κωβαίο, ότι ανακοίνωση δημοσιοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου που ήταν η πρώτη… πριν τον κ. Κωβαίο δηλαδή, που κατηγόρησε γι’ αυτήν την επιστολή τον κ. Κ. Μπιζά, υποστηρίζοντας (ΔΕΣ ΕΔΩ) ότι “δεν αρκεί η επιστολική διαμαρτυρία”

Επειδή λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο στην πολιτική ζωή του τόπου μας συστήνουμε στον κ. Μπιζά στο επόμενο ζήτημα που θα παρουσιαστεί αντί να στείλει επιστολή στους υπευθύνους και να θέσει τους τοπικούς βουλευτές προ των ευθυνών τους, να ζωστεί τα φυσεκλίκια και να πιάσει τα βουνά για να κάνει αντίσταση!

Η ανακοίνωση του κ. Μ. Κωβαίου, υπό την υπογραφή του συνδυασμού του «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη», έχει ως εξής:

«Με μια «χλιαρή» ανακοίνωση ο νέος δήμαρχος Πάρου κος Μπιζάς τοποθετήθηκε στο μείζων θέμα της κατάργησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάρου.

Ένα ζήτημα που αφορά το ίδιο το μέλλον του νησιού μας αφού αν καταργηθεί η ΔΕΥΑΠ, η Πάρος χάνει το πιο κρίσιμο εργαλείο που διαθέτει για την ποιότητα ζωής, την οικονομία, την προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία - εν τέλει -των εισοδημάτων των κατοίκων μας.

Το θέμα είναι πολύ σημαντικό για να τελειώσει απλά με μια ήπια ανακοίνωση από τον νέο Δήμαρχο, τη στιγμή που απαιτούνται σειρά από ενέργειες ώστε να αποτρέψουμε την κατάργηση της ΔΕΥΑΠ.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Μπιζά ότι το καθήκον του ως νέου Δημάρχου είναι να υπερασπίζεται σθεναρά τα δικαιώματα των δημοτών και όχι να αρέσκεται σε παιχνίδια ισορροπιών και σκοπιμοτήτων».

Fileleutheros