Μπιζάς από Κώστο: Το αεροσκάφος του Βελεντζείου Ιδρύματος πρέπει να πετάξει και πάλι!

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού, «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», μίλησε χθες το βράδυ, στην πλατεία του Κώστου.

Ο κ. Μπιζάς ξεκίνησε την ομιλία του εξηγώντας ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του είναι αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς πολλών μηνών, στο οποίο μετείχαν συμπολίτες μας σε επτά διαφορετικές ομάδες.

Ακόμα, ο κ. Μπιζάς έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα του Κώστου, ενώ υποστήριξε την αγορά έκτασης των Αρχαίων Λατομείων στο Μαράθι για την ανάδειξή τους και καλωσόρισε τις ευγενικές δωρεές που ακούστηκαν για τμήματα Γης εκεί. Ομοίως έκανε αναφορές για τη συντήρηση δρόμων στο χωριό, τη διαμόρφωση των στάσεων, τη συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο για τη συνέχιση, ανάδειξη και αξιοποίηση νέων περιπατητικών διαδρομών.

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος, Κ. Μπιζάς, μίλησε για τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με το Βελέντζειο Ίδρυμα, με σκοπό την υλοποίηση έργων προς όφελος του χωριού. Ο κ. Μπιζάς επέκρινε την τακτική της δημοτικής Αρχής που απεμπόλησε το δικαίωμά του δημάρχου να συμμετέχει στο Ίδρυμα. Έθεσε εκ νέου την αναγκαιότητα ώστε το ασθενοφόρο αεροσκάφος του Βελενντζείου Ιδρύματος που στο παρελθόν μετέφερε εκατοντάδες ασθενείς (γρήγορα και με ασφάλεια σε νοσοκομεία της χώρας), να πετάξει και πάλι.

Ακόμα, ο κ. Μπιζάς εξέφρασε τη δυσφορία του για την αδιαφορία της δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά τη μη τοποθέτηση της προτομής του μεγάλου ευεργέτη του νησιού, Φραγκίσκου Βελέντζα (πιο αναλυτικά για το θέμα ΚΛΙΚ ΕΔΩ στο άρθρο του Άγγελου Πιτσικάλη).

Τέλος, ο κ. Κ. Μπιζάς, συζητώντας με τους πολίτες αναφέρθηκε στα θέματα για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών (στις οποίες εξέφρασε την αντίθεσή του), της υγείας, των συνεχών γεωτρήσεων στο νησί μας κλπ).