Απεργία: Ποιες δραστηριότητες θα επηρεάσουν την Πάρο

Θα παραλύσει η χώρα αύριο με την 24ωρη απεργία. Επιπλέον, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια, ενώ στην απεργία συμμετέχουν τραπεζικοί και δικαστικοί υπάλληλοι.

Τονίζεται ότι και η ΔΟΕ και η ΟΙΕΛΕ έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία. Όσον αφορά τα γυμνάσια - λύκεια αν κάποιος καθηγητής του σχολείου συμμετέχει στην απεργία οι μαθητές θα έχουν «κενό» εκείνη την ώρα, αλλά θα πάνε κανονικά στο σχολείο.

Σε ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, οι γονείς θα πρέπει να είναι ήδη ενημερωμένοι αν κάποιος δάσκαλος θα συμμετέχει στην απεργία -δεδομένου ότι σε αυτές τις τάξεις τα παιδιά κάνουν μάθημα με έναν καθηγητή-, τότε να μην στείλουν το παιδί τους στο σχολείο. Στην περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός (νηπιαγωγείο-δημοτικά) αποφασίσει ακόμα και νωρίς το πρωί να συμμετέχει στην απεργία, τότε οι γονείς θα πρέπει να βρουν «λύση». Τα σχολεία δηλαδή αύριο θα είναι κανονικά ανοιχτά και εξαρτάται από το πόσοι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν στην απεργία.

Στην αυριανή απεργία θα συμμετέχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας με αποτέλεσμα πτήσεις να ακυρωθούν. Τονίζεται ότι οι οδηγοί ταξί πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, σήμερα και αύριο 28/2.