Οι πρόγονοί μας (Μέρος 4ο) | Του Ευαγ. Ν. Καστανιά

KASTANIAS.jpg

Γεννηθέντες του 1848 στις Λεύκες: Καντιώτης Στυλιανός του Αντωνίου, Καντιώτης Θεόδωρος του Νικόλαου, Ραγκούσης Ιωάννης του Αντωνίου, Χανιώτης Δημήτριος του Νικόλαου, Χανιώτης Νικόλαος του Πέτρου.

Γεννηθέντες του 1849 στις Λεύκες: Αιγινήτης Γεώργιος του Παναγιώτη, Δρακάκης Γεώργιος του Νικόλαου, Καστανιάς Γεώργιος του Θωμά, Καπούτσος Νικόλαος του Μάρκου, Μοστράτος Κωνσταντίνος του Μάρκου, Πολάλης Ιωάννης του Δημήτριου (γεν. στην Αντίπαρο. Το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Παντελαίος Νικόλαος του Δημήτριου, Ρούσσος Κωνσταντίνος του Δημήτριου, Ρούσσος Γεώργιος του Νικόλαου, Ρούσσος Ζαχαρίας του Γεωργίου, Ρούσσος Ζαχαρίας του Ιωάννη, Ρούσσος Δημήτριος του Γεωργίου, Σκιαδάς Μιχαήλ του Γεωργίου, Σκανδάλης Κωνσταντίνος του Ευσταθίου, Χανιώτης Μαρίνος του Θεοδώρου, Χανιώτης Λεωνίδας του Γεωργίου, Χανιώτης Χριστόδουλος του Ιωάννη, Χριστόφορος Εμμανουήλ του Χρήστου.

Γεννηθέντες του 1850 στις Λεύκες: Γαϊτάνος Γεώργιος του Λαμπρινού, Δρακάκης Γεώργιος του Δημήτριου, Καπούτσος Νικόλαος του Ιωάννη, Ραγκούσης Εμμανουήλ του Ιωάννη, Στέλλας Εμμανουήλ του Φιλόθεου, Σκιαδάς Νικόλαος του Αντωνίου, Χανιώτης Ιωάννης του Περούλη.

Γεννηθέντες του 1851 στις Λεύκες: Δρακάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη, Ζουμής Νικόλαος του Γεωργίου, Ζουμής Χρουσής του Λεονάρδου, Καλόπλαστος Αλέξανδρος του Ιωάννη (το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Παντελαίος Ιωάννης του Μοσχονά, Παντελαίος Ιάκωβος του Ιωάννη, Παντελαίος Γεώργιος του Πέτρου, Ραγκούσης Γεώργιος του Αντωνίου, Ραγκούσης Αντώνιος του Γεωργίου, Ρούσσος Αναστάσιος του Νικόλαου, Ρούσσος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Σκιαδάς Χριστόδουλος του Αβραάμ, Σκανδάλης Γεώργιος του Δημητρίου, Χανιώτης Εμμανουήλ του Νικόλαου, Χανιώτης Περούλης του Νικόλαου.

Γεννηθέντες του 1852 στις Λεύκες: Αρκάς Πέτρος του Κωνσταντίνου, Αλιπράντης Ιωάννης του Δημητρίου, Γεμελιάρης Νικόλας του Ιωάννη, Λουκής Ιωάννης του Χρουσή, Παντελαίος Ιωάννης του Νικόλαου, Παντελαίος Αντώνιος του Ιωάννη, Παντελαίος Μιχαήλ του Μάνου, Χανιώτης Ιωάννης του Μιχαήλ.

Γεννηθέντες του 1853 στις Λεύκες: Αιγινήτης Δημήτριος του Παναγιώτη, Γκίκας Μάρκος του Νικόλαου, Δεσίλας Γεώργιος του Μιχαήλ, Καπούτσος Μαυρουδής του Ιωάννη, Καστανιάς Ιωάννης του Νικόλαου (Ήταν παππούς μου. Απεβίωσε το 1934), Λουκής Αντώνιος του Γεωργίου, Μοστράτος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Παντελαίος Αντώνιος του Πέτρου, Ραγκούσης Νικόλαος του Αντωνίου, Ρούσσος Φραγκίσκος του Ιωάννη, Ρούσσος Νικόλαος του Ιωάννη, Χανιώτης Γεώργιος του Νικόλαου

Γεννηθέντες του 1854 στις Λεύκες: Αγγελάκης Ιωάννης του Νικόλαου, Γεμελιάρης Γεώργιος του Παρασκευά, Δρακάκης Γεώργιος του Ιωάννη, Κρητικός Δομένεγος του Περούλη, Κυδωνιεύς Νικόλαος του Γεωργίου, Καστανιάς Δημήτριος του Θωμά, Κρητικός Εμμανουήλ του Σάββα, Ξενάκης Μάρκος του Σταματίου, Ραγκούσης Μιχαήλ του Νικόλαου, Ραγκούσης Εμμανουήλ του Γεωργίου, Ραγκούσης Μιχαήλ του Ιωάννη, Σκορδίλης Νικόλαος του Αγγελή, Χανιώτης Γεώργιος του Νικήτα, Χανιώτης Νικόλαος του Δημητρίου.

Γεννηθέντες του 1855 στις Λεύκες: Αιγινήτης Ιωάννης του Μιχαήλ, Αιγινήτης Νικόλαος του Δημητρίου, Αρκάς Δημήτριος του Γεωργίου, Γκίκας Στέφανος του Νικόλαου, Κόττης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ, Πανόριος Δημήτριος του Νικόλαου, Παντελαίος Γεώργιος του Στέφανου, Παντελαίος Κωνσταντίνος του Θεοδώρου, Παντελαίος Δημήτριος του Πέτρου, Ρούσσος Αντώνιος του Ιωάννη, Ραγκούσης Μιχαήλ του Ιωάννη, Σκιαδάς Ιωάννης του Γεωργίου, Χανιώτης Κωνσταντίνος του Αντωνίου, Χριστόφορος Δημήτριος του Χρήστου.

Γεννηθέντες του 1856 στις Λεύκες: Καντιώτης Κωνσταντίνος του Νικόλαου, Κονταράτος Μοσχονάς του Γεωργίου, Μοστράτος Αλέξανδρος του Μάρκου, Ραγκούσης Ιωάννης του Νικόλαου, Ραγκούσης Στέφανος του Ιωάννη, Ραγκούσης Δημοσθένης του Στυλιανού, Ρούσσος Νικόλαος του Ιωάννη, Σπανόπουλος Εμμανουήλ του Ιωάννη (Το επώνυμο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Χανιώτης Γεώργιος του Ιωάννη, Χανιώτης Μιλτιάδης του Γεωργίου (γεν. στην Αθήνα)

(Συνεχίζεται)

Ευάγγελος Νικ. Καστανιάς