Ο Αυγενάκης χτυπάει υπάλληλο αεροδρομίου γιατί έχασε την πτήση του! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Αυτήν τη φορά το περιστατικό δεν έχει να κάνει με δράσεις και αποδράσεις στα υπουργεία Αθλητισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης που πρωταγωνίστησε ο Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά με πραγματικό περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με επίσημο δελτίο Τύπου της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) -και επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες- όλα ξεκίνησαν με τον πρώην υπουργό να μπερδεύει τις πύλες, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση. Είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού, χωρίς ο ίδιος να εμφανιστεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο πρώην υπουργός ταξίδευε από την Αθήνα σε έναν από τους νομούς της Κρήτης. Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση εμφανίστηκε τελικά στους εργαζόμενους του αεροδρομίου και άρχισε να φωνάζει. Το πράγμα ξέφυγε όταν ο πρώην υπουργός χτύπησε με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να προσφεύγουν στη συνδρομή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης, ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς επιχείρησε να «πουλήσει τσαμπουκά», απειλώντας έναν δόκιμο πως θα τον μεταθέσει και λέγοντας σε όσους επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν «μη με ακουμπάτε, έχω ασυλία».

Υπενθυμίζεται ότι για το περαστικό έχει ήδη ενημερωθεί το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο καλείται πλέον να πάρει χωρίς περιστροφές θέση για τη συμπεριφορά του πρώην ΥΠΑΑΤ.

Το βίντεο ντοκουμέντο