Κασσελάκης για Πρώτο Θέμα: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει 4 ερωτήματα στον ιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος ζητώντας εξηγήσεις για οικονομικές συναλλαγές και εξαγορές χρεών της εφημερίδας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη τακτική παραπληροφόρησης είναι συνηθισμένη πρακτική για την κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων και δολοφονία χαρακτήρων. Υποστηρίζει ότι έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες επιθέσεις επανειλημμένα, αλλά τονίζει πως δεν θα σιωπήσει και θα συνεχίσει να απαντά δημόσια.

Στην ανάρτησή του, ο Στέφανος  Κασσελάκης απευθύνει ερωτήματα στον ιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος, κ. Καραμήτσο, ζητώντας εξηγήσεις για οικονομικές συναλλαγές και εξαγορές χρεών της εφημερίδας.

Η ανάρτησή του

Δείτε με πόση επιμονή και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα η φράση «αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ» γίνεται από την προπαγάνδα «Κασσελάκης: αυτό που βλέπετε είναι πηγάδι».

Έτσι έχει μάθει το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, η μονταζιέρα της νύχτας των Τεμπών, να διασπείρει ψέματα και να δολοφονεί χαρακτήρες.

Το έχει κάνει επανειλημμένα.

Μόνο που σ’ εμένα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα: Απαντώ. Και θα είμαι εδώ, και θα απαντώ.

Και θα ρωτάω επίσης τον εξαγορασμένο ιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος, μέχρι να απαντήσει:

Κύριε Καραμήτσο,

1) Γιατί σας πλήρωνε ο Λαβράνος του Predator;

2) Πώς εξαγοράστηκαν 26 εκατ. ευρώ χρέη σας;

3) Αποκάλυψα χθες στον ελληνικό λαό τη σκοτεινή διαδρομή του «κουρέματος» των χρεών του Πρώτου Θέματος. Ισχύει ή όχι;

4) Πώς πετάξατε έξω από την εταιρεία την οικογένεια του ιδρυτή σας; Κύριε Καραμήτσο, η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ξεκινήσει και το ξέρετε.

Σας εύχομαι παραγωγικές συζητήσεις στην Τήνο με τους χορηγούς σας.